Sadun TOP - 5

  1. http://kirjasto.kuopio.fi
  2. www.mol.fi
  3. www.kuopio.fi
  4. www.ray.fi
  5. www.sakky.fi

Kirjaston palveluista käytän eniten aineistonhakua ja seuraavaksi varausten uusintaa. Moniakaan ATK-alan kirjoja ei kannata ostaa, koska ne vanhentuvat uskomattoman nopeasti. Lainaaminen sopii sekä kukkarolle että ajatusmaailmalle.

Vaikka minulla nyt onkin töitä, en vieläkään ole päässyt irti siitä, ettenkö kävisi pari kertaa viikossa katsomassa työpaikkoja ja työttymyyskoulutustarjontaa. Käyn siellä sekä itseni kuin ystävieni ja tuttujeni vuoksi. Monesti tulee vinkattua kavereille paikoista. Työpaikkojen tarjonnasta näkee myös sen mikä on taloudellinen tilanne ja minkä alan ihmisistä on kullonkin kysyntä.

Kuopion kaupunkin sivuilta löytyy paljon hyödyllisiä linkkejä, tietoja ajankohtaisista tapahtumista. Vierailen sivuilla päivittäin.

Raha-automaattiyhdistyksen sivut ovat tulleet tutuksi työni myötä. Olen vielä uusi ja käyn usein tarkistamassa asioita. Lisäksi vuosihakemus ja maksatuskaavakkeet löytyvät sivuilta. Työni kannalta tärkein linkki!

Opiskelujen kannalta Savon ammatti- ja aikuiskoulutuskeskuksen sivut ovat käytössä viikoittain. Teen etätehtäviä ja käyn katselemassa aineistoa. Lisäksi tarkistan onko mitään uusia mielenkiintoisia koulutuksia tarjolla.

Näillä sivuilla minä surffailen eniten.