Kävin tutustumassa keskustelualueeseen Soneraplazan elleissä. Itseäni kiinnostava aihe löytyi joululahjavinkeistä. Tänä vuonna en huvita juosta kielivyönalla kaupoissa. Yleensäkin ensin mietin kauan, ennenkuin ostan lahjoja. Elleissä keskustelu oli vilkasta ja paljon tuli vinkkejä. Joitakin melko omaperäisiäkin. Ilmeisesti elleissä poistetaan asiattomat viestit, koska joku huhuili salarakkaalle olevaa otsikkoa, joka oli kadonnut keskustelussa varmasti Webmasterin toimesta :).

Sivuille ei ollut pakko rekisteröidä, vaan pystyi ns. vierailijana kommentoimaan ja kirjoittamaan uuden viestin. Useat kirjoittivat etunimellä tai nimimerkillä. Oletan myös, että etunimi saattoi olla keksitty. Profiileja en ainakaan minä saanut kekustelijoista esille. Keskustelu oli asiallisen oloista, tosin siellä oli paljon kirjoituksia. Kerkesin lukea vain murto-osan. Tämä palsta varmaan pysy siksi asiallisempana kuin moni muu aiheensa puolesta. Jos palsta olisi ollut ihmissuhteista tuskin olisi kaikki kovin asiallista,,,

Käyn todella vähän näissä kekustelupalstoilla. Enkä en vaam ole löytänyt omaani tai mieluummin keskustelen kasvotusten ystävieni kanssa..

Suosittelen palstaa kaikille niille, joilta puuttuu ideoita joululahjoista ja niille jotka niitä yleensä hankkivat ja joille ideat ovat tervetulleita.